Održano edukativno druženje za trudnice ”Naše putovanje počinje” u Banja Luci

Više od stotinu trudnica u Banja Luci je u srijedu, 12.12.2018. godine uživalo u edukativnim predavanjima i zanimljivom sadržaju koji su pripremili organizatori. Naime, organizator projekta Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” je mostarska kompanija Sfera u saradnji sa Klinikom Medico S, a cilj je educirati buduće mame i ponuditi im mogućnost direktne komunikacije sa doktorima i predstavnicima brendova. Događaj se održao u hotelu Jelena, te pored eduktivnih predavanja, okupljene trudnice su imale priliku posjetiti štandove sponzora i partnera druženja, upoznati se sa njihovim proizvodima, te direktno komunicirati.

Svaka trudnica je na poklon dobila časopis Roditelj, stručni specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, čiji je izdavač Sfera, te vrijedne poklone i nagrade sponzora i partnera projekta.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espumisan L, Tosama sa proizvodima To.To, Farmaduks sa proizvodima MAM, Forever Living, te Sebamed.

Učešće na edukaciji je besplatno, te sve zainteresovane trudnice se mogu prijaviti online putem facebook stranice Roditelj. Naredno druženje zakazano je za Mostar, a projekat se održava svaki mjesec, kvartalno po gradovima: Mostar,Sarajevo i Banja Luka.