VIJESTI

“Krema,” prvi beauty concept store u Mostaru

Prije korištenja bilo kojeg proizvoda za njegu kože, uključujući proizvode Augustinusa Badera, trudnice bi trebale konzultirati svog liječnika ili dermatologa. Svaka trudnoća je jedinstvena, pa je važno dobiti individualne savjete i preporuke od stručnjaka koji je upoznat s vašom situacijom. Gledavno sa stanovišta portala za trudnice i rodilje, neki proizvodi Augustinusa Badera mogu imati pozitivan utjecaj na trudnice iz različitih razloga: Hidratacija kože: Trudnoća može uzrokovati promjene u koži, uključujući suhoću ili dehidraciju. Proizvodi za njegu kože Augustinusa Badera, poput njihovih krema ili losiona, mogu pomoći u hidrataciji kože i ublažavanju nelagode. Umirujući sastojci: Neki proizvodi Augustinusa Badera sadrže umirujuće sastojke poput pantenola ili aloe vere. Ti sastojci mogu pomoći u smirivanju iritacije kože, što je korisno u slučaju osjetljive kože trudnica.

Bez štetnih sastojaka: Augustinus Bader naglašava da njihovi proizvodi ne sadrže parabene, sulfate, umjetne mirise ili boje. To može biti privlačno trudnicama koje žele izbjegavati određene kemikalije i sastojke koji se povezuju s potencijalnim rizicima za trudnoću. Ipak, valja napomenuti da je svaka trudnoća jedinstvena, a individualni faktori mogu utjecati na to kako će proizvodi za njegu kože djelovati na određenu trudnicu. Neki sastojci ili mirisi mogu izazvati alergijske reakcije ili nelagodu kod nekih pojedinaca, pa je stoga važno provesti patch test prije upotrebe novih proizvoda. U svakom slučaju, uvijek je najbolje konzultirati se sa svojim liječnikom ili dermatologom kako biste dobili personalizirane savjete i preporuke o tome koji su proizvodi za njegu kože najprikladniji za vas tijekom trudnoće.

Ovaj uvod bi bio neophodan, kad uzmemo da je u Mostaru otvoren jedan novi koncept, sigurno mnogim ženama interesantan.

Otvorena je nova beauty priča, Krema concept store, koja se u svom konceptu oslanja na clean beauty trend. Krema concept store komunicira s klijentima kroz dva aspekta, kao salon koji se bavi njegom lica kroz kozmetičke tretmane i kao beauty store u kojem klijentice mogu, po prvi puta u Bosni i Hercegovini, probati i kupiti Augustinus Bader liniju proizvoda za njegu kože lica i tijela. Salon i trgovina su svečano otvorene jučer, a povodom otvorenja Krema Beauty Concept Storea, osnivačica Aida Rebac i Tatjana Dragović, ekskluzivna distributerka Augustinus Bader brenda za cijelu regiju, uzvanicama su predstavile Augustinus Bader brend te su kroz treatment radionicu upoznale publiku s filozofijom i performansama proizvoda.

Krema Beauty Concept store (lokacija na karti) oduševit će sve ljubitelje clean beauty priča odnosno čistih proizvoda za njegu kože jer na svojim policama nudi isključivo takve brendove od Augustinus Bader brenda preko Bionike do Mesoestetic krema sa SPF faktorom koje ujedno njeguju i štite kožu lica od vanjskih faktora. Ponuda će se vremenom širiti, a osim u Krema beauty concept store-u proizvodi će uskoro biti dostupni i na njihovom web shopu. Iza Kreme stoji Aida Rebac, dugogodišnja kozmetičarka i dobro poznata ekspertica za kožu u gradu Mostaru, koja je otvaranjem ovakvog koncepta nastojala sjediniti ljubav prema poslu, znanje stare škole i trend čiste kozmetike koja se svodi na izreku: manje je više.